CNY PLN ZAR RUB AUD CAD CHF £ US$

Ferieudlejning i Val d'Orcia

Val d'Orcia Val d 'Orcia er et fantastisk område i Toscana, der strækker sig mellem Siena og Grosseto.
Klassificeret som UNESCO Verdenskulturarv for sine kunstneriske, naturlige og kulturelle skønheder, er området præget af charmerende og maleriske bjergbyer og landsbyer, ligesom Pienza og Montalcino, bare for at nævne et par stykker, der har fået international anerkendelse takket være deres smukke og blide landskab og deres typiske lokale produkter (såsom Chianti DOC og DOCG vine, udvalget af oste - såsom Pecorino - og pålæg).
Bladre igennem de nedenfor listede sommerhuse, villaer, B&B og bondehuse for at tilbringe en afslappende ferie i Val D'Orcia.

Recommended Accommodations

Pienza 1928 Indkvarteringsmuligheder udvalgt af Agriturismo.net

Stuehuslejlighed Siena

Antal senge:
28
Prices:
Min dag
75
Min uge
525
9.2

Pienza 2053

Bed & Breakfast Siena

Antal senge:
12
Prices:
Min dag
50
Min uge
350
9.0

Pienza 670

Stuehus Siena

Antal senge:
12
Prices:
Min dag
80
Min uge
525
9.2

Radicofani 4532

Bed & Breakfast Siena

Antal senge:
25
Prices:
Min dag
72
Min uge
504