Details of guests reviews: Appartamento i nærheden Alessandria i Piemonte, Ovada


Lejlighed
Straks booking
Ovada 4168 tilslutter sig tilbudet 'Bog med ro' Mere info

6 Anmeldelser Ejendom

  • 8

    anmeldelser, samlet pointantal

  • 7.7

    Match beskrivelse

  • 8

    Komfort / Wellness

  • 8.3

    Værdi for pengene

  • 8.3

    Rengøring

  • 7

    Infrastrukturtjenester

  • 8.3

    Ejer / personale

Anmeldelserne er skrevet af turister, der har opholdt sig på hotellet

Alle kunder, der har anmeldt denne indkvartering beskriver deres personlige erfaringer, derfor repræsenterer alle anmeldelser som er indsendt online turisternes egen vurdering og udtrykker ikke 4tourism srl's mening overhovedet.

Filtertype anmeldelser
Familie med småbørn (2)
Familie med ældre børn (3)

Anmeldelser Medlemmer -

  • John H (Denmark)

  • July 2022

    “Dejlig uge ”

    8.6 Læs hele anmeldelsen

    Charmerende og hyggeligt hus med en dejlig pool tæt ved Ovada. Fik gode anbefalinger af ejer til restauranter i området. Skøn udsigt både fra den fælles terrasse og poolen.

    Køkkenet kunne og -burde være bedre udstyret så der kunne laves mere mad i lejligheden.

    Points tildelt

    Vurdering

    Frygtelig

    Dårligt

    Tilfredsstillende

    Godt

    Fremragende

    Match beskrivelse

    Komfort / Wellness

    Værdi for pengene

    Rengøring

    Infrastrukturtjenester

    Ejer / personale

    Vurdering

    Match beskrivelse

    GODT

    Komfort / Wellness

    GODT

    Værdi for pengene

    FREMRAGENDE

    Rengøring

    FREMRAGENDE

    Infrastrukturtjenester

    GODT

    Ejer / personale

    GODT

    Internetforbindelse

    • TILFREDSSTILLENDE

    Type af rejsende / ferie

    • FAMILIE MED SMåBøRN

    8.6

  • Cove (Switzerland)

  • May 2016

    “Lovely property ”

    7.4 Læs hele anmeldelsen

    Lovely property, nice apartments very friendly owner and staff. We enjoyed the wine tasting.

    Unfortunately terrace and pool area not quite organized yet as still the beginning of the season, although chairs and table were available

    Points tildelt

    Vurdering

    Frygtelig

    Dårligt

    Tilfredsstillende

    Godt

    Fremragende

    Match beskrivelse

    Komfort / Wellness

    Værdi for pengene

    Rengøring

    Infrastrukturtjenester

    Ejer / personale

    Vurdering

    Match beskrivelse

    GODT

    Komfort / Wellness

    GODT

    Værdi for pengene

    GODT

    Rengøring

    GODT

    Infrastrukturtjenester

    DåRLIGT

    Ejer / personale

    GODT

    Internetforbindelse

    • --------

    Type af rejsende / ferie

    • FAMILIE MED æLDRE BøRN
    • AFSLAPNING

    Ejerens kommentar

    Ejerens kommentar Thank you for appreciation of Castello di Grillano Guest House. Due to low temperatures pool will be opened next week.

    7.4

  • kees (Netherlands)

  • August 2015

    “Een heerlijk rustig verblijf met kust op half uurtje afstand. ”

    8.1 Læs hele anmeldelsen

    Rust, de tweede week hadden we het zwembad helemaal voor onszelf. Ook in Ovada waan je je op vakantie zonder veel buitenlandse toeristen. Diverse restaurantjes en terrasjes in dit pitoreske stadje.

    Voor een actieve vakantie en toeristisch vermaak ben je hier op het verkeerde adres. Aan het zeer regelmatige luiden van de zeer nabije kerkklokken moet je wennen.

    Spreek zeker met de eigenaar een wijnproeverij af op het domein.

    Points tildelt

    Vurdering

    Frygtelig

    Dårligt

    Tilfredsstillende

    Godt

    Fremragende

    Match beskrivelse

    Komfort / Wellness

    Værdi for pengene

    Rengøring

    Infrastrukturtjenester

    Ejer / personale

    Vurdering

    Match beskrivelse

    TILFREDSSTILLENDE

    Komfort / Wellness

    GODT

    Værdi for pengene

    GODT

    Rengøring

    GODT

    Infrastrukturtjenester

    GODT

    Ejer / personale

    FREMRAGENDE

    Internetforbindelse

    • TILFREDSSTILLENDE

    Type af rejsende / ferie

    • FAMILIE MED æLDRE BøRN
    • AFSLAPNING

    Ejerens kommentar

    Ejerens kommentar La famiglia Van Rooij Kees ha fotografato con precisione l'atmosfera che si respira a Ovada 4168: una vacanza tranquilla all'insegna del sole, del verde e del buon cibo. Grazie, Francesco

    8.1

  • Marcelle from Scotland (United Kingdom)

  • August 2014

    “Good for the Soul”

    8.1 Læs hele anmeldelsen

    From the moment we arrived to the moment we left it was like being at home. The views are breath-taking. The facilities are perfectly set-out. With only 3 apartments you can have your privacy or engage with the other visitors just like home. Our boys enjoyed the swimming pool, we had lovely barbecues under the trees and evenings on the terrace were magical. The welcome bottle of wine on arrival, with a little note, was such a nice touch and the wine tasting an added bonus. It was perfect for our family, if you like a quiet, rustic, comfortable holiday then this is for you too.

    The website states air-conditioning, however there is no aircon only a fan. It would be great if dish towels and rubbish bags could be supplied daily. Wifi reception not good.

    There are no walks sign-posted however you can walk down to the river and see deer as you go, highly recommended. Day trips to Ovada are good fun and the Saturday market is fantastic, but get there early as it closes early. A trip to beaches near Genoa is well worth it and only about 35 minutes by car.

    Points tildelt

    Vurdering

    Frygtelig

    Dårligt

    Tilfredsstillende

    Godt

    Fremragende

    Match beskrivelse

    Komfort / Wellness

    Værdi for pengene

    Rengøring

    Infrastrukturtjenester

    Ejer / personale

    Vurdering

    Match beskrivelse

    TILFREDSSTILLENDE

    Komfort / Wellness

    GODT

    Værdi for pengene

    GODT

    Rengøring

    GODT

    Infrastrukturtjenester

    GODT

    Ejer / personale

    FREMRAGENDE

    Internetforbindelse

    • INGEN

    Type af rejsende / ferie

    • GRUPPER
    • ANDET

    Ejerens kommentar

    Ejerens kommentar Dear Marcelle, it was so pleasant to give hospitality to you and your friends. I'll take into account your comments and I hope to meet you again in Castello di Grillano.

    8.1

  • Anonym (Denmark)

  • July 2014

    “Dejligt sted”

    7 Læs hele anmeldelsen

    Ingen vaskemaskine og ingen ovn

    Points tildelt

    Vurdering

    Frygtelig

    Dårligt

    Tilfredsstillende

    Godt

    Fremragende

    Match beskrivelse

    Komfort / Wellness

    Værdi for pengene

    Rengøring

    Infrastrukturtjenester

    Ejer / personale

    Vurdering

    Match beskrivelse

    GODT

    Komfort / Wellness

    GODT

    Værdi for pengene

    GODT

    Rengøring

    GODT

    Infrastrukturtjenester

    DåRLIGT

    Ejer / personale

    TILFREDSSTILLENDE

    Internetforbindelse

    • INGEN

    Type af rejsende / ferie

    • FAMILIE MED SMåBøRN
    • AFSLAPNING

    Ejerens kommentar

    Ejerens kommentar Dear Guest, thank you for your consideration. Inside the apartment there is not a washing machine but microwave oven is at your disposal. In case you could use my own washing maschine: you have just to ask me. I hope to see you again in Grillano so I can supply what you need.

    7

  • Myriam- Haute Savoie (France)

  • May 2014

    “gite agréable et bien équipé”

    8.6 Læs hele anmeldelsen

    le logement est spacieux. La piscine agréable pour les enfants. Situation intéressante pour la visite des cinq terres et de Gênes

    le coin barbecue est un peu excentré par rapport à la piscine et aux extérieurs

    Ne manquer pas la visite de CAMOGLI et la promenade en bâteau jusqu'à PORTOFINO.

    Points tildelt

    Vurdering

    Frygtelig

    Dårligt

    Tilfredsstillende

    Godt

    Fremragende

    Match beskrivelse

    Komfort / Wellness

    Værdi for pengene

    Rengøring

    Infrastrukturtjenester

    Ejer / personale

    Vurdering

    Match beskrivelse

    FREMRAGENDE

    Komfort / Wellness

    GODT

    Værdi for pengene

    GODT

    Rengøring

    GODT

    Infrastrukturtjenester

    FREMRAGENDE

    Ejer / personale

    GODT

    Internetforbindelse

    • IKKE BRUGT

    Type af rejsende / ferie

    • FAMILIE MED æLDRE BøRN
    • KULTURELT

    Ejerens kommentar

    Ejerens kommentar Sono lieto di aver fatto la vostra conoscenza. Ringrazio per gli apprezzamenti e per i consigli preziosi di cui terrò senz'altro conto per migliorare i servizi offerti.L'area adibita a pic-nic con barbeque è si adiacente alla piscina ma volutamente distaccata da essa per non interferire nel riposo di eventuali altri ospiti.

    8.6

(6)
8

July 2022

“Charmerende og hyggeligt hus med en dejlig pool tæt ved Ovada. Fik gode anbefalinger af ejer til restauranter i området. Skøn udsigt både fra den fælles terrasse og poolen.”

J
John H fra Denmark

August 2015

“Rust, de tweede week hadden we het zwembad helemaal voor onszelf. Ook in Ovada waan je je op vakantie zonder veel buitenlandse toeristen. Diverse restaurantjes en terrasjes in dit pitoreske stadje. ”

k
kees fra Netherlands

August 2014

“From the moment we arrived to the moment we left it was like being at home. The views are breath-taking. The facilities are perfectly set-out. With only 3 apartments you can have your privacy or engage with the other visitors just like home. Our boys enjoyed the swimming pool, we had lovely barbecues under the trees and evenings on the terrace were magical. The welcome bottle of wine on arrival, with a little note, was such a nice touch and the wine tasting an added bonus. It was perfect for our family, if you like a quiet, rustic, comfortable holiday then this is for you too.”

M
Marcelle from Scotland fra United Kingdom

May 2014

“le logement est spacieux. La piscine agréable pour les enfants. Situation intéressante pour la visite des cinq terres et de Gênes”

M
Myriam- Haute Savoie (France) fra