Details of guests reviews: Agriturismo i nærheden Brescia i Lombardia, Toscolano Maderno


Toscolano Maderno 5097 tilslutter sig tilbudet 'Bog med ro' Mere info

7 Anmeldelser Ejendom

  • 8.5

    anmeldelser, samlet pointantal

  • 8.3

    Match beskrivelse

  • 8

    Komfort / Wellness

  • 8.9

    Værdi for pengene

  • 8.6

    Rengøring

  • 7.4

    Infrastrukturtjenester

  • 9.4

    Ejer / personale

Anmeldelserne er skrevet af turister, der har opholdt sig på hotellet

Alle kunder, der har anmeldt denne indkvartering beskriver deres personlige erfaringer, derfor repræsenterer alle anmeldelser som er indsendt online turisternes egen vurdering og udtrykker ikke 4tourism srl's mening overhovedet.

Filtertype anmeldelser
Modne par (2)
Singler (2)

Anmeldelser Medlemmer -

  • H.e. (Belgium)

  • July 2022

    “Un séjour correct, sans plus. Nous n'y retournerons pas.”

    7 Læs hele anmeldelsen

    Les chambres sont spacieuses et donnent sur une vue magnifique sur le lac. Le personnel qui est en cuisine et qui sert à table est très sympathique. La cuisine est très bonne si on se contente de ce qui est proposé.

    Difficultés pour communiquer avec des personnes ne parlant que l'italien. Quasiment aucune information disponible mis à part quelques prospectus. Contrairement à ce qui est vanté sur le site les propriétaires ne semblaient pas chercher le contact avec notre groupe. Ce fut la grosse déception. Peut-être était-ce lié au fait que nous n'étions pas intéressés par la partie équitation, ou la barrière de la langue ? Pas de frigo ou mini congélateur dans les chambres. Gros problème pour alimenter notre glacière dans la voiture lors des excursions. La propriétaire était très nerveuse et ses réactions excessives et parfois peu agréables. Le menu du repas du soir est proposé sous forme d'une carte alléchante alors que le choix de ce qui est réellement proposé est fort limité. Le petit déjeuner est servi entre 8 et 10h00, nous nous sommes présentés vers 9h30 ... la patronne nous a fait comprendre que nous n'avions qu'à faire comme l'autre groupe présent et nous lever plus tôt si nous voulions des croissants. A la maison c'est ce que nous faisons en nous rendant suffisamment tôt à la boulangerie.... En vacances nous considérons qu'il est normal de profiter de ce service dans les heures prévues.

    Points tildelt

    Vurdering

    Frygtelig

    Dårligt

    Tilfredsstillende

    Godt

    Fremragende

    Match beskrivelse

    Komfort / Wellness

    Værdi for pengene

    Rengøring

    Infrastrukturtjenester

    Ejer / personale

    Vurdering

    Match beskrivelse

    TILFREDSSTILLENDE

    Komfort / Wellness

    TILFREDSSTILLENDE

    Værdi for pengene

    TILFREDSSTILLENDE

    Rengøring

    FREMRAGENDE

    Infrastrukturtjenester

    TILFREDSSTILLENDE

    Ejer / personale

    GODT

    Internetforbindelse

    • FREMRAGENDE

    Type af rejsende / ferie

    • GRUPPER

    Ejerens kommentar

    Ejerens kommentar Grazie della recensione... devo però dire che anche per noi è stato difficile avere contatti con Voi...siete stai 3 notti e solo una sera a cena...durante il giorno non eravate con noi e praticamente non vi abbiamo mai visto. I croissant purtroppo spariscono entro le 9 ma il buffet offriva torte e molto altro dolce e salato. Non abbiamo mai scritto di avere frigobar...e quindi era chiaro che non c'era. E per quanto riguarda la carta del ristorante.. essendo noi un Agriturismo offriamo piatti stagionali con i nostri ingredienti freschi, cotti al momento e quindi più di 6 antipasti, 6 primi, 8 secondi e le nostre focacce pizza...non riusciamo a gestire. Io personalmente non credo di essere stato nervoso.. anzi ho cercato di essere sempre utile quando richiesto.. esempio come pagare la multa ecc. Inoltre ho applicato uno sconto del 10% sul conto totale ... Giovanni

    7

  • Anne Riis Hansen (Denmark)

  • May 2022

    “Meget tilfredsstillende”

    9.4 Læs hele anmeldelsen

    Rolige omgivelser, venligt og imødekommende personale, fantastisk udsigt over søen, skønne rideture i et fantastisk terræn på velredne heste.

    Løsgående æsel

    Points tildelt

    Vurdering

    Frygtelig

    Dårligt

    Tilfredsstillende

    Godt

    Fremragende

    Match beskrivelse

    Komfort / Wellness

    Værdi for pengene

    Rengøring

    Infrastrukturtjenester

    Ejer / personale

    Vurdering

    Match beskrivelse

    FREMRAGENDE

    Komfort / Wellness

    FREMRAGENDE

    Værdi for pengene

    FREMRAGENDE

    Rengøring

    FREMRAGENDE

    Infrastrukturtjenester

    TILFREDSSTILLENDE

    Ejer / personale

    FREMRAGENDE

    Internetforbindelse

    • TILFREDSSTILLENDE

    Type af rejsende / ferie

    • MODNE PAR

    Ejerens kommentar

    Ejerens kommentar Grazie 1000

    9.4

  • Gaeremayn (France)

  • March 2022

    “Propriétaires très courtois”

    9.4 Læs hele anmeldelsen

    L’accueil, la simplicité et la gentillesse des propriétaires et du personnel, la convivialité

    Le chemin d’accès à l’établissement

    Points tildelt

    Vurdering

    Frygtelig

    Dårligt

    Tilfredsstillende

    Godt

    Fremragende

    Match beskrivelse

    Komfort / Wellness

    Værdi for pengene

    Rengøring

    Infrastrukturtjenester

    Ejer / personale

    Vurdering

    Match beskrivelse

    GODT

    Komfort / Wellness

    FREMRAGENDE

    Værdi for pengene

    FREMRAGENDE

    Rengøring

    FREMRAGENDE

    Infrastrukturtjenester

    GODT

    Ejer / personale

    FREMRAGENDE

    Internetforbindelse

    • FREMRAGENDE

    Type af rejsende / ferie

    • SINGLER

    Ejerens kommentar

    Ejerens kommentar Buongiorno, grazie per la recensione...spero di accogliervi ancora . A presto, Giovanni.

    9.4

  • Renaud, Valentine et Fabienne (Belgium)

  • December 2021

    “Vacances en famille”

    9 Læs hele anmeldelsen

    Disponibilité, qualité des repas, soucis du -bien être des clients, simplicité et authenticité. Merci à Giovanni et son équipe.

    RAS

    Points tildelt

    Vurdering

    Frygtelig

    Dårligt

    Tilfredsstillende

    Godt

    Fremragende

    Match beskrivelse

    Komfort / Wellness

    Værdi for pengene

    Rengøring

    Infrastrukturtjenester

    Ejer / personale

    Vurdering

    Match beskrivelse

    GODT

    Komfort / Wellness

    GODT

    Værdi for pengene

    FREMRAGENDE

    Rengøring

    GODT

    Infrastrukturtjenester

    FREMRAGENDE

    Ejer / personale

    FREMRAGENDE

    Internetforbindelse

    • FREMRAGENDE

    Type af rejsende / ferie

    • FAMILIE MED æLDRE BøRN

    Ejerens kommentar

    Ejerens kommentar Grazie Fabienne... hope to see you all next season again... Giovanni

    9

  • Ayelet (United States)

  • July 2021

    “Enjoyed our stay”

    8.7 Læs hele anmeldelsen

    Location was great, beautiful view of the lake and nice atmosphere. Giovanni spoke English and was very helpful We did not ride the horses but it added a nice dimension to the stay

    The breakfast was ok.

    Points tildelt

    Vurdering

    Frygtelig

    Dårligt

    Tilfredsstillende

    Godt

    Fremragende

    Match beskrivelse

    Komfort / Wellness

    Værdi for pengene

    Rengøring

    Infrastrukturtjenester

    Ejer / personale

    Vurdering

    Match beskrivelse

    FREMRAGENDE

    Komfort / Wellness

    GODT

    Værdi for pengene

    GODT

    Rengøring

    GODT

    Infrastrukturtjenester

    GODT

    Ejer / personale

    FREMRAGENDE

    Internetforbindelse

    • TILFREDSSTILLENDE

    Type af rejsende / ferie

    • MODNE PAR

    Ejerens kommentar

    Ejerens kommentar Grazie...always nice to have in our house people like you Giovanni

    8.7

  • mon2010 (Germany)

  • September 2020

    “Bewertung”

    7.1 Læs hele anmeldelsen

    Das Personal ist sehr zuvorkommend.

    Die Ausstattung der Zimmer ist sehr einfach. Das Agriturismo eignet sich für Pferdeliebhaber, nicht für normale Einzelreisende

    Points tildelt

    Vurdering

    Frygtelig

    Dårligt

    Tilfredsstillende

    Godt

    Fremragende

    Match beskrivelse

    Komfort / Wellness

    Værdi for pengene

    Rengøring

    Infrastrukturtjenester

    Ejer / personale

    Vurdering

    Match beskrivelse

    TILFREDSSTILLENDE

    Komfort / Wellness

    TILFREDSSTILLENDE

    Værdi for pengene

    GODT

    Rengøring

    TILFREDSSTILLENDE

    Infrastrukturtjenester

    TILFREDSSTILLENDE

    Ejer / personale

    FREMRAGENDE

    Internetforbindelse

    • IKKE BRUGT

    Type af rejsende / ferie

    • SINGLER

    7.1

  • Unbekannt (Germany)

  • September 2020

    “Hof in wunderschöner Umgebung”

    8.6 Læs hele anmeldelsen

    Dieser Hof ist wunderschön eingebettet mit einen fantastischen Ausblick auf den Gardasee. Das Essen ist regional und sehr lecker.

    In der Nebensaison war nicht immer ganz ersichtlich, wann es möglich ist essen zu erhalten.

    Points tildelt

    Vurdering

    Frygtelig

    Dårligt

    Tilfredsstillende

    Godt

    Fremragende

    Match beskrivelse

    Komfort / Wellness

    Værdi for pengene

    Rengøring

    Infrastrukturtjenester

    Ejer / personale

    Vurdering

    Match beskrivelse

    FREMRAGENDE

    Komfort / Wellness

    GODT

    Værdi for pengene

    FREMRAGENDE

    Rengøring

    GODT

    Infrastrukturtjenester

    GODT

    Ejer / personale

    GODT

    Internetforbindelse

    • FREMRAGENDE

    Type af rejsende / ferie

    • FAMILIE MED SMåBøRN

    Ejerens kommentar

    Ejerens kommentar Grazie...!!! Giovanni

    8.6

(7)
8.5

May 2022

“Rolige omgivelser, venligt og imødekommende personale, fantastisk udsigt over søen, skønne rideture i et fantastisk terræn på velredne heste.”

A
Anne Riis Hansen fra Denmark

March 2022

“L’accueil, la simplicité et la gentillesse des propriétaires et du personnel, la convivialité”

G
Gaeremayn fra France

December 2021

“Disponibilité, qualité des repas, soucis du -bien être des clients, simplicité et authenticité. Merci à Giovanni et son équipe.”

R
Renaud, Valentine et Fabienne fra Belgium

July 2021

“Location was great, beautiful view of the lake and nice atmosphere. Giovanni spoke English and was very helpful We did not ride the horses but it added a nice dimension to the stay”

A
Ayelet fra United States

September 2020

“Dieser Hof ist wunderschön eingebettet mit einen fantastischen Ausblick auf den Gardasee. Das Essen ist regional und sehr lecker.”

U
Unbekannt fra Germany