Details of guests reviews: Casa Vacanze i nærheden Siena i Toscana, Chiusi


Feriehus
Straks booking
Chiusi 4704 tilslutter sig tilbudet 'Bog med ro' Mere info

10 Anmeldelser Ejendom

  • 9.1

    anmeldelser, samlet pointantal

  • 8.8

    Match beskrivelse

  • 9.2

    Komfort / Wellness

  • 8.8

    Værdi for pengene

  • 9.2

    Rengøring

  • 8.6

    Infrastrukturtjenester

  • 9.6

    Ejer / personale

Anmeldelserne er skrevet af turister, der har opholdt sig på hotellet

Alle kunder, der har anmeldt denne indkvartering beskriver deres personlige erfaringer, derfor repræsenterer alle anmeldelser som er indsendt online turisternes egen vurdering og udtrykker ikke 4tourism srl's mening overhovedet.

Filtertype anmeldelser
Unge par (2)
Familie med småbørn (2)
Modne par (4)
Familie med ældre børn (2)

Anmeldelser Medlemmer -

  • Manuel Montandon (France)

  • September 2020

    “Endroit de charme et d’histoire”

    8.7 Læs hele anmeldelsen

    Endroit magique reposant et très calme propre confortable personnel accueillant idéal pour se reposer bien situé pour des découvertes de la toscane

    I manque un bar un endroit pour prendre un verre vu le lieu excentrer

    Points tildelt

    Vurdering

    Frygtelig

    Dårligt

    Tilfredsstillende

    Godt

    Fremragende

    Match beskrivelse

    Komfort / Wellness

    Værdi for pengene

    Rengøring

    Infrastrukturtjenester

    Ejer / personale

    Vurdering

    Match beskrivelse

    FREMRAGENDE

    Komfort / Wellness

    FREMRAGENDE

    Værdi for pengene

    FREMRAGENDE

    Rengøring

    GODT

    Infrastrukturtjenester

    TILFREDSSTILLENDE

    Ejer / personale

    GODT

    Internetforbindelse

    • TILFREDSSTILLENDE

    Type af rejsende / ferie

    • MODNE PAR

    8.7

  • Famille NICOLAS (France)

  • September 2020

    “ACCUEIL JOYEUX ET ACCUEILLANT !”

    9.1 Læs hele anmeldelsen

    La piscine , l accueil pour les animaux et le personnel aux petits soins pour nous.

    AUCUN

    Points tildelt

    Vurdering

    Frygtelig

    Dårligt

    Tilfredsstillende

    Godt

    Fremragende

    Match beskrivelse

    Komfort / Wellness

    Værdi for pengene

    Rengøring

    Infrastrukturtjenester

    Ejer / personale

    Vurdering

    Match beskrivelse

    FREMRAGENDE

    Komfort / Wellness

    FREMRAGENDE

    Værdi for pengene

    GODT

    Rengøring

    GODT

    Infrastrukturtjenester

    GODT

    Ejer / personale

    FREMRAGENDE

    Internetforbindelse

    • TILFREDSSTILLENDE

    Type af rejsende / ferie

    • FAMILIE MED æLDRE BøRN

    9.1

  • Chloe gohier (France)

  • July 2020

    “Une pause idéale au cœur de la toscane”

    10 Læs hele anmeldelsen

    Très belle demeure Au calme et bien équipée, piscine très agréable . Grand jardin avec possibilité de barbecue.

    Pas de climatisation mais le ventilateur au plafond suffit amplement.

    Points tildelt

    Vurdering

    Frygtelig

    Dårligt

    Tilfredsstillende

    Godt

    Fremragende

    Match beskrivelse

    Komfort / Wellness

    Værdi for pengene

    Rengøring

    Infrastrukturtjenester

    Ejer / personale

    Vurdering

    Match beskrivelse

    FREMRAGENDE

    Komfort / Wellness

    FREMRAGENDE

    Værdi for pengene

    FREMRAGENDE

    Rengøring

    FREMRAGENDE

    Infrastrukturtjenester

    FREMRAGENDE

    Ejer / personale

    FREMRAGENDE

    Internetforbindelse

    • IKKE BRUGT

    Type af rejsende / ferie

    • UNGE PAR

    10

  • Robin (Italy)

  • July 2020

    “Restful”

    8.4 Læs hele anmeldelsen

    Quiet, large room with fireplace, beautiful pool oasis, close proximity to an Amazing restaurant.

    We originally booked a single but it did not have air conditioning. The staff did accommodate us and moved us to another room.

    Points tildelt

    Vurdering

    Frygtelig

    Dårligt

    Tilfredsstillende

    Godt

    Fremragende

    Match beskrivelse

    Komfort / Wellness

    Værdi for pengene

    Rengøring

    Infrastrukturtjenester

    Ejer / personale

    Vurdering

    Match beskrivelse

    GODT

    Komfort / Wellness

    GODT

    Værdi for pengene

    FREMRAGENDE

    Rengøring

    TILFREDSSTILLENDE

    Infrastrukturtjenester

    GODT

    Ejer / personale

    FREMRAGENDE

    Internetforbindelse

    • FREMRAGENDE

    Type af rejsende / ferie

    • MODNE PAR

    8.4

  • Christine (France)

  • September 2019

    “Très bel endroit. Staff très serviable et attentionné”

    9 Læs hele anmeldelsen

    Gîte très confortable. Petit déjeuner copieux. Personnel charmant. Très bel endroit.

    Un peu d'humidité dans le gîte Un peu trop éloigné de la ville

    Points tildelt

    Vurdering

    Frygtelig

    Dårligt

    Tilfredsstillende

    Godt

    Fremragende

    Match beskrivelse

    Komfort / Wellness

    Værdi for pengene

    Rengøring

    Infrastrukturtjenester

    Ejer / personale

    Vurdering

    Match beskrivelse

    GODT

    Komfort / Wellness

    GODT

    Værdi for pengene

    GODT

    Rengøring

    FREMRAGENDE

    Infrastrukturtjenester

    FREMRAGENDE

    Ejer / personale

    FREMRAGENDE

    Internetforbindelse

    • TILFREDSSTILLENDE

    Type af rejsende / ferie

    • MODNE PAR

    Ejerens kommentar

    Ejerens kommentar nous vous remercions pour votre aimable jugemont et nous esperons d'avoir la possibiitè de vous accueillir encore chez nous pour ce qui concerne l'humiditè, nous vous informons que dans le prochain hiver nous ferons de renovations et nous garderons aussi a ca... avec nos sinceres salutations!! giusy

    9

  • Dominique Cwikula (France)

  • August 2019

    “Nice place for holidays”

    7.8 Læs hele anmeldelsen

    Staff Place Swimming pool Breakfast

    Bedroom is dark

    Points tildelt

    Vurdering

    Frygtelig

    Dårligt

    Tilfredsstillende

    Godt

    Fremragende

    Match beskrivelse

    Komfort / Wellness

    Værdi for pengene

    Rengøring

    Infrastrukturtjenester

    Ejer / personale

    Vurdering

    Match beskrivelse

    TILFREDSSTILLENDE

    Komfort / Wellness

    GODT

    Værdi for pengene

    TILFREDSSTILLENDE

    Rengøring

    FREMRAGENDE

    Infrastrukturtjenester

    TILFREDSSTILLENDE

    Ejer / personale

    FREMRAGENDE

    Internetforbindelse

    • FREMRAGENDE

    Type af rejsende / ferie

    • FAMILIE MED SMåBøRN

    Ejerens kommentar

    Ejerens kommentar Dear Madame we thank you so much for your kind comment and hope tor have the pleasure to welcoming you again for your next holiday! we take the opportunity to inform you that during next winter we will do a restayling of some of our apartments and so, we will take good note of yr suggestion! with our kindest regards giusy

    7.8

  • JG (France)

  • August 2019

    “Very good on the whole but breakfast was not included whereas your website mentioned it was: this was the only disappointment.”

    7.7 Læs hele anmeldelsen

    Pool is great. Nice appartment with air co. Helpful staff.

    Breakfast was not included whereas your website mentioned it was, disappointing !rnI would appreciate you refund us with this extra cost that was not planned. Staff charged 100 euros on this. I can send you the note as evidence.

    Points tildelt

    Vurdering

    Frygtelig

    Dårligt

    Tilfredsstillende

    Godt

    Fremragende

    Match beskrivelse

    Komfort / Wellness

    Værdi for pengene

    Rengøring

    Infrastrukturtjenester

    Ejer / personale

    Vurdering

    Match beskrivelse

    TILFREDSSTILLENDE

    Komfort / Wellness

    GODT

    Værdi for pengene

    TILFREDSSTILLENDE

    Rengøring

    FREMRAGENDE

    Infrastrukturtjenester

    GODT

    Ejer / personale

    GODT

    Internetforbindelse

    • TILFREDSSTILLENDE

    Type af rejsende / ferie

    • FAMILIE MED æLDRE BøRN

    Ejerens kommentar

    Ejerens kommentar Dear Mr Girost actually when you make yr reservation you received the confimation only for the lodge as breakfast was not included and this kind of accommodation has been stated on your voucher but, we understand your disappointement for the supplemenjt you paid and would like to make you the refund requested. For us it is important that you and yr family have a nice memory of yr stay sith us! pls be so kind to let me have your bank detail and we will make the transfer immediately kind regards giusy

    7.7

  • Carine F. (France)

  • August 2018

    “Une parenthèse parfaite ”

    10 Læs hele anmeldelsen

    Calme, terrasse, situation géographique.

    Pas de point négatif

    Il faut y aller, certaines choses ne s’expliquent pas, il faut les vivre.

    Points tildelt

    Vurdering

    Frygtelig

    Dårligt

    Tilfredsstillende

    Godt

    Fremragende

    Match beskrivelse

    Komfort / Wellness

    Værdi for pengene

    Rengøring

    Infrastrukturtjenester

    Ejer / personale

    Vurdering

    Match beskrivelse

    FREMRAGENDE

    Komfort / Wellness

    FREMRAGENDE

    Værdi for pengene

    FREMRAGENDE

    Rengøring

    FREMRAGENDE

    Infrastrukturtjenester

    FREMRAGENDE

    Ejer / personale

    FREMRAGENDE

    Internetforbindelse

    • FRYGTELIG

    Type af rejsende / ferie

    • UNGE PAR
    • MAD OG VIN

    Ejerens kommentar

    Ejerens kommentar chere Madame nous sommes tr�s content de savoir que vous avez eu un bon sejour chez nous! On espere d'avoir encore la possibilit� de vous accueillir come nos chers clients! cordialement giusy

    10

  • Altro (Netherlands)

  • July 2018

    “We enjoyed our stay at Chiusi 4704 and during our stay we have visited various places in the neighboorhood. We received good recommendations from Monica of places to visit. The staff was very friendly and helpfull.”

    10 Læs hele anmeldelsen

    Great service and hospitality

    None

    Highly recommended tour is the alternative road to Bagno Vignoni and the city Orvieto. When in Orvieto don’t forget to visit Il Mago Di Oz.

    Points tildelt

    Vurdering

    Frygtelig

    Dårligt

    Tilfredsstillende

    Godt

    Fremragende

    Match beskrivelse

    Komfort / Wellness

    Værdi for pengene

    Rengøring

    Infrastrukturtjenester

    Ejer / personale

    Vurdering

    Match beskrivelse

    FREMRAGENDE

    Komfort / Wellness

    FREMRAGENDE

    Værdi for pengene

    FREMRAGENDE

    Rengøring

    FREMRAGENDE

    Infrastrukturtjenester

    FREMRAGENDE

    Ejer / personale

    FREMRAGENDE

    Internetforbindelse

    • TILFREDSSTILLENDE

    Type af rejsende / ferie

    • MODNE PAR
    • ØKOTURISME

    Ejerens kommentar

    Ejerens kommentar Dear Guest we thank you so much for yr comment and hope to have the pleasure to welcome you for yr next holiday! with our kindest regards giusy

    10

  • Claire de REIMS (France)

  • August 2017

    “Direction tres accueillante. Site magnifique et proche de villes a visiter ”

    10 Læs hele anmeldelsen

    Calme. Logement confortable et piscine superbe

    La taille de la douche... un peu petite

    Points tildelt

    Vurdering

    Frygtelig

    Dårligt

    Tilfredsstillende

    Godt

    Fremragende

    Match beskrivelse

    Komfort / Wellness

    Værdi for pengene

    Rengøring

    Infrastrukturtjenester

    Ejer / personale

    Vurdering

    Match beskrivelse

    FREMRAGENDE

    Komfort / Wellness

    FREMRAGENDE

    Værdi for pengene

    FREMRAGENDE

    Rengøring

    FREMRAGENDE

    Infrastrukturtjenester

    FREMRAGENDE

    Ejer / personale

    FREMRAGENDE

    Internetforbindelse

    • TILFREDSSTILLENDE

    Type af rejsende / ferie

    • FAMILIE MED SMåBøRN
    • AFSLAPNING

    Ejerens kommentar

    Ejerens kommentar merci pour votre mots! nous sommes très content de savoir que vous avez eu un bon sejour chez nous! On espere d'avoir encore la possibilitè de vous accueillir encore come nos chers clients! cordialement giusy

    10

(10)
9.1

September 2020

“Endroit magique reposant et très calme propre confortable personnel accueillant idéal pour se reposer bien situé pour des découvertes de la toscane”

M
Manuel Montandon fra France

September 2020

“La piscine , l accueil pour les animaux et le personnel aux petits soins pour nous.”

F
Famille NICOLAS fra France

July 2020

“Très belle demeure Au calme et bien équipée, piscine très agréable . Grand jardin avec possibilité de barbecue.”

C
Chloe gohier fra France

July 2020

“Quiet, large room with fireplace, beautiful pool oasis, close proximity to an Amazing restaurant.”

R
Robin fra Italy

September 2019

“Gîte très confortable. Petit déjeuner copieux. Personnel charmant. Très bel endroit. ”

C
Christine fra France

August 2018

“Calme, terrasse, situation géographique.”

C
Carine F. fra France

July 2018

“Great service and hospitality”

A
Altro fra Netherlands

August 2017

“Calme. Logement confortable et piscine superbe”

C
Claire de REIMS fra France