Details of guests reviews: Relais i nærheden Firenze i Toscana, San Casciano in Val di Pesa


San Casciano 3360 tilslutter sig tilbudet 'Bog med ro' Mere info

8 Anmeldelser Ejendom

  • 8.9

    anmeldelser, samlet pointantal

  • 9

    Match beskrivelse

  • 9

    Komfort / Wellness

  • 9

    Værdi for pengene

  • 9

    Rengøring

  • 9.3

    Infrastrukturtjenester

  • 8.5

    Ejer / personale

Anmeldelserne er skrevet af turister, der har opholdt sig på hotellet

Alle kunder, der har anmeldt denne indkvartering beskriver deres personlige erfaringer, derfor repræsenterer alle anmeldelser som er indsendt online turisternes egen vurdering og udtrykker ikke 4tourism srl's mening overhovedet.

Filtertype anmeldelser
Unge par (3)
Familie med ældre børn (2)
Familie med småbørn (2)

Anmeldelser Medlemmer -

  • Mr CHAPUIS AXEL (France)

  • August 2022

    “Cadre magnifique et le personnel très sérieux et parle le français”

    8.7 Læs hele anmeldelsen

    La Villa avec le jardin et la piscine Le Calme L'ambiance paisible

    Pas d'activités sur place '' ping pong , jeux pour enfants''

    Points tildelt

    Vurdering

    Frygtelig

    Dårligt

    Tilfredsstillende

    Godt

    Fremragende

    Match beskrivelse

    Komfort / Wellness

    Værdi for pengene

    Rengøring

    Infrastrukturtjenester

    Ejer / personale

    Vurdering

    Match beskrivelse

    FREMRAGENDE

    Komfort / Wellness

    GODT

    Værdi for pengene

    GODT

    Rengøring

    GODT

    Infrastrukturtjenester

    GODT

    Ejer / personale

    FREMRAGENDE

    Internetforbindelse

    • TILFREDSSTILLENDE

    Type af rejsende / ferie

    • FAMILIE MED SMåBøRN

    8.7

  • Thomas (France)

  • August 2022

    “Excellente expérience”

    9 Læs hele anmeldelsen

    Villa sublime Nourriture de qualité Très bon concept du honesty bar Très belle piscine Personnel efficace Petit déjeuner copieux et varié

    Transats autour de la piscine de mauvaise qualité Gestion des serviettes piscines brouillonnes

    Points tildelt

    Vurdering

    Frygtelig

    Dårligt

    Tilfredsstillende

    Godt

    Fremragende

    Match beskrivelse

    Komfort / Wellness

    Værdi for pengene

    Rengøring

    Infrastrukturtjenester

    Ejer / personale

    Vurdering

    Match beskrivelse

    GODT

    Komfort / Wellness

    FREMRAGENDE

    Værdi for pengene

    GODT

    Rengøring

    FREMRAGENDE

    Infrastrukturtjenester

    FREMRAGENDE

    Ejer / personale

    GODT

    Internetforbindelse

    • IKKE BRUGT

    Type af rejsende / ferie

    • FAMILIE MED SMåBøRN

    9

  • S attal (France)

  • August 2021

    “Service , délicatesse et compétence”

    10 Læs hele anmeldelsen

    L’accueil. Les chambres. La nourriture . Les lieux. Tout est beau et agréable .

    Le réseau wifi fi La piscine n’est pas chauffée

    Points tildelt

    Vurdering

    Frygtelig

    Dårligt

    Tilfredsstillende

    Godt

    Fremragende

    Match beskrivelse

    Komfort / Wellness

    Værdi for pengene

    Rengøring

    Infrastrukturtjenester

    Ejer / personale

    Vurdering

    Match beskrivelse

    FREMRAGENDE

    Komfort / Wellness

    FREMRAGENDE

    Værdi for pengene

    FREMRAGENDE

    Rengøring

    FREMRAGENDE

    Infrastrukturtjenester

    FREMRAGENDE

    Ejer / personale

    FREMRAGENDE

    Internetforbindelse

    • FRYGTELIG

    Type af rejsende / ferie

    • FAMILIE MED æLDRE BøRN

    10

  • Daria (Denmark)

  • July 2021

    “Skønt sted, hvor man føler sig meget velkommen!”

    10 Læs hele anmeldelsen

    Vi blev taget rigtig godt imod af personalet, som dagligt var rigtig søde og hjælpsomme. Selve stedet er smukt og værelserne er hyggelige og rummelige.

    Det var lidt ærgerligt, at man kun kunne købe fire-retters menu til aftensmad i restauranten. Nogle dage ville det have været dejligt med en enkel ret hjemme, i stedet for at skulle tage ud på restauranter i nærområdet efter en lang dag. Og så er værelserne meget lydte, så det er godt at have et par ørepropper med, just in case :-)

    Points tildelt

    Vurdering

    Frygtelig

    Dårligt

    Tilfredsstillende

    Godt

    Fremragende

    Match beskrivelse

    Komfort / Wellness

    Værdi for pengene

    Rengøring

    Infrastrukturtjenester

    Ejer / personale

    Vurdering

    Match beskrivelse

    FREMRAGENDE

    Komfort / Wellness

    FREMRAGENDE

    Værdi for pengene

    FREMRAGENDE

    Rengøring

    FREMRAGENDE

    Infrastrukturtjenester

    FREMRAGENDE

    Ejer / personale

    FREMRAGENDE

    Internetforbindelse

    • FRYGTELIG

    Type af rejsende / ferie

    • UNGE PAR

    10

  • Altro (United Kingdom)

  • August 2018

    “Picturesque and delicious!”

    9.2 Læs hele anmeldelsen

    Sunset at this Relais was breathtaking. The tuscan decor was incredibly beautiful and warm. And the food was second to none. It’s just one of those places for which I am going to have to make time to go back very soon!

    I highly recommend a stroll through the gardens just before sunset!

    Points tildelt

    Vurdering

    Frygtelig

    Dårligt

    Tilfredsstillende

    Godt

    Fremragende

    Match beskrivelse

    Komfort / Wellness

    Værdi for pengene

    Rengøring

    Infrastrukturtjenester

    Ejer / personale

    Vurdering

    Match beskrivelse

    FREMRAGENDE

    Komfort / Wellness

    FREMRAGENDE

    Værdi for pengene

    FREMRAGENDE

    Rengøring

    FREMRAGENDE

    Infrastrukturtjenester

    FREMRAGENDE

    Ejer / personale

    TILFREDSSTILLENDE

    Internetforbindelse

    • --------

    Type af rejsende / ferie

    • UNGE PAR
    • ROMANTISK

    9.2

  • Hélène G (France)

  • August 2016

    “Cadre enchanteur, halte très reposante à quelques km de Florence et son agitation touristique. Bel environnement (super vue de la terrasse du restaurant), piscine agréable et grande. Personnel très agréable. Belle demeure qui a sû garder son charme ”

    9.3 Læs hele anmeldelsen

    Points tildelt

    Vurdering

    Frygtelig

    Dårligt

    Tilfredsstillende

    Godt

    Fremragende

    Match beskrivelse

    Komfort / Wellness

    Værdi for pengene

    Rengøring

    Infrastrukturtjenester

    Ejer / personale

    Vurdering

    Match beskrivelse

    FREMRAGENDE

    Komfort / Wellness

    FREMRAGENDE

    Værdi for pengene

    FREMRAGENDE

    Rengøring

    FREMRAGENDE

    Infrastrukturtjenester

    GODT

    Ejer / personale

    GODT

    Internetforbindelse

    • TILFREDSSTILLENDE

    Type af rejsende / ferie

    • FAMILIE MED æLDRE BøRN
    • KULTURELT

    Ejerens kommentar

    Ejerens kommentar Cher Clients,Un grand merci pour le votre commentaire.Salutations

    9.3

  • PE�A ADELINA de (Argentina)

  • June 2016

    “Realmente muy buen servicio y atención ”

    8.9 Læs hele anmeldelsen

    Todo genial

    Justo nos toco un cuarto al lado de la cocina y se escucha todo u me hubiese gustado dormir un poco más .

    Hay un pic Nic entre los olivares

    Points tildelt

    Vurdering

    Frygtelig

    Dårligt

    Tilfredsstillende

    Godt

    Fremragende

    Match beskrivelse

    Komfort / Wellness

    Værdi for pengene

    Rengøring

    Infrastrukturtjenester

    Ejer / personale

    Vurdering

    Match beskrivelse

    GODT

    Komfort / Wellness

    GODT

    Værdi for pengene

    FREMRAGENDE

    Rengøring

    FREMRAGENDE

    Infrastrukturtjenester

    FREMRAGENDE

    Ejer / personale

    GODT

    Internetforbindelse

    • --------

    Type af rejsende / ferie

    • UNGE PAR
    • ROMANTISK

    Ejerens kommentar

    Ejerens kommentar Buenos días,Nos alegra mucho que su estancia en la villa haya sido de su agrado. Su felicidad es siempre una recompensa a nuestro trabajo diario. Le agradezco encarecidamente haber dedicado parte de su tiempo a unas palabras positivas y asi ver satisfecho nuestro objetivo.Atentamente les saluda

    8.9

  • stephenson from Clayton (United States)

  • September 2010

    “The chef was charming.”

    6.4 Læs hele anmeldelsen

    Staff tried very hard to please. Our room wreaked of cigarettes. They tried very hard to remove the smell, but, not successfully. The chef and his superb meal were the highlight of our stay.

    Other than the smell of cigarettes, the floors were filthy. The socks that I wore to keep from touching the floor had to be thrown away at the end of our stay. Outdoor lighting was very inadequate. We had to feel our way to our room each evening. I know that mosquitoes are part of country living, but if we hadn't had to sleep with the doors open because of the cigarette smell, we may have not been eaten up so badly.

    Don't expect hotel quality. This is rustic, and I'm sure the rooms inside the villa are fine. We just probably got the worst one. Know exactly what room you are getting.

    Points tildelt

    Vurdering

    Frygtelig

    Dårligt

    Tilfredsstillende

    Godt

    Fremragende

    Match beskrivelse

    Komfort / Wellness

    Værdi for pengene

    Rengøring

    Infrastrukturtjenester

    Ejer / personale

    Vurdering

    Match beskrivelse

    TILFREDSSTILLENDE

    Komfort / Wellness

    TILFREDSSTILLENDE

    Værdi for pengene

    TILFREDSSTILLENDE

    Rengøring

    DåRLIGT

    Infrastrukturtjenester

    GODT

    Ejer / personale

    GODT

    Internetforbindelse

    • IKKE BRUGT

    Type af rejsende / ferie

    • SINGLER
    • AFSLAPNING

    Ejerens kommentar

    Ejerens kommentar Dear Sirs, We are always so terribly sorry when among the innumerable letters and reviews of appreciation we have one like this one. We deeply regret about your disappointment. We nonetheless apologize for not having given what you were expecting and we take note of your complaints which are always very useful to improve the Villa standards . Best regards Monica

    6.4

(8)
8.9

August 2022

“La Villa avec le jardin et la piscine Le Calme L'ambiance paisible”

M
Mr CHAPUIS AXEL fra France

August 2022

“Villa sublime Nourriture de qualité Très bon concept du honesty bar Très belle piscine Personnel efficace Petit déjeuner copieux et varié”

T
Thomas fra France

August 2021

“L’accueil. Les chambres. La nourriture . Les lieux. Tout est beau et agréable .”

S
S attal fra France

July 2021

“Vi blev taget rigtig godt imod af personalet, som dagligt var rigtig søde og hjælpsomme. Selve stedet er smukt og værelserne er hyggelige og rummelige.”

D
Daria fra Denmark

August 2018

“Sunset at this Relais was breathtaking. The tuscan decor was incredibly beautiful and warm. And the food was second to none. It’s just one of those places for which I am going to have to make time to go back very soon!”

A
Altro fra United Kingdom

June 2016

“Todo genial”

P
PE�A ADELINA de fra Argentina